Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ornella Beach (Sivota)


Descriere

Descriere hotel:

Situat aproape de superba plaja “Bella Vraka” si insula Sf.Nicolae, Ornella Beach Hotel, a fost construit cu o atingere unica de piatra si lemn, intrunind un total de 10 cladiri independente, una in vecinatatea celeilalte, fiecare avand piscina proprie.

Este mediul ideal pentru vacante memorabile, noi dorind ca dumneavostra sa ramaneti cu amintiri frumoase din Sivota si sa reveniti la noi.



Facilitati hotel:

Gradina, wi-fi, parcare, restaurant, bar pe plaja, piscina exterioara



Facilitati camere:

TV, AC, balcon/terasa, wi-fi, frigider, seif, baie cu dus.



http://www.hotelornella.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.