Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Classic

Descriere

Amplasare: Aproape de centru, la 10 minute distanta de Iulius Mall.Centrul orasului Cluj-Napoca alaturi de obiectivele turistice precum Muzeul National de Arta din Cluj, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Piata Avram Iancu si Piata Unirii, se afla la numai 3,5 km de Royal Classic Hotel.
Amplasare: Aproape de centru, la 10 minute distanta de Iulius Mall. Centrul orasului Cluj-Napoca alaturi de obiectivele turistice precum Muzeul National de Arta din Cluj, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Piata Avram Iancu si Piata Unirii, se afla la numai 3,5 km de Royal Classic Hotel.
Descriere camere:
aer conditionat, minibar, birou de lucru, internet, muzica ambientala, baie proprie, uscator de par. Apartamentele de lux detin bai spatioase cu jacuzzi dar si bai de serviciu.
Descriere facilitati:
Royal Classic Hotel dispune de 55 de camere (single, double si apartamente standard si de lux). Restaurantul Royal Classic Hotelare o capacitate de 170 de locuri, iar pentru evenimentele speciale se pot folosi inca 2 spatii: Salonul Regele Ferdinand (100 locuri) si Salonul Clasic (50 de locuri). Meniul este variat si satisface pana si cei mai pretentiosi clienti. Pe de alta parte, Royal Classic Hotel pune la dispozitie si o cafenea- bar de zi. Royal Classic Hotel ofera facilitati construite in scopuri business, cu 3 sali functionale.
Locatie:
Hotelul Royal Classic este situat in cartierul Gheorgheni, la 10 minute de mers cu masina de centrul Clujului sau de Aeroportul International Cluj-Napoca,

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.