Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Onix este situat aproape de centrul orasului, la cateva minute de principalele atractii ale orasului, in vecinatatea Pietei Stefan cel Mare si Pietei Avram Iancu. Facilitati Hotel Hotelul Onix ofera 30 de camere si 1 Apartament, incadrate la categoria 4* si 46 camere, la categoria 3*. Sunt puse la dispozitie: parcare cu 75 de locuri, cu supraveghere video 24h, lift panoramic, limuzine de 9 locuri. Cele doua sali de conferinta, de pana la 150 de locuri, sunt ideale pentru organizarea unor intalniri de afaceri, conferinte sau simpozioane. Barul de noapte, unul dintre punctele de atractie ale Complexului hotelier Onix, dispune de 130 de locuri intr-o ambianta intima, creata si mentinuta de spectacolele oferite de dansatoarele exotice. Facilitati Camere Toate spatiile de la categoria 4* sunt dotate cu jacuzzi. Pentru siguranta clientilor, toate camerele sunt dotate cu sistem de intrare cu cartela magnetica. De asemenea, camerele au aer conditionat, TV color cablu/satelit, telefon international direct, minibar, data port de mare viteza, calculator in fiecare camera, conectivitate wireless internet. Masa - Mic Dejun Hotelul Onix dispune de doua restaurante dintre care unul cu specific romanesc traditional (Casa Onix). In timpul verii este disponibila si o terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.