Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lol et Lola (fostul Capitol)


Descriere

Hotelul Lol Et Lola este situat central, in spatele hotelului Capitolina, la cateva minute de mers pe jos fata de principalele institutii publice, banci, spitale si clinici. Facilitati hotel: salon de mic dejun, parcare, servicii de concierge, inchiriere laptop, room service, receptie non-stop, trezirea clientilor la ora solicitata, aparat de lustruit pantofi, servicii de spalatorie si calcatorie, servicii de business center si secretariat, servicii de curierat, rent a car, punct de incarcare pentru autoturismele actionate electric. Facilitati camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon.
Descriere facilitati:
salon de mic dejun, parcare, servicii de concierge, inchiriere laptop, room service, receptie non-stop, trezirea clientilor la ora solicitata, aparat de lustruit pantofi, servicii de spalatorie si calcatorie, servicii de business center si secretariat, servicii de curierat, rent a car, punct de incarcare pentru autoturismele actionate electric.
Locatie:
Hotelul Lol Et Lola este situat central, in spatele hotelului Capitolina, la cateva minute de mers pe jos fata de principalele institutii publice, banci, spitale si clinici.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.