Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capitolina


Descriere

Hotelul Capitolina este situat in centrul oraşului Cluj-Napoca, la 700 de metri de Piata Unirii si orasul vechi. Facilitati hotel: restaurant, bar, sala de conferinte, room service gratuit, acces zilnic la principalele ziare locale si nationale, inchirieri de jocuri distractive (rummy, table, sah), incarcarea, descarcarea si transportul bagajelor, trezirea clientilor la ora solicitata, aparat de lustruit pantofi, pat suplimentar si tarc pentru copii la cerere, rent-a-car, servicii de curierat, servicii de business center si secretariat, servicii de spalatorie si calcatorie, servicii de transport aeroport - hotel - aeroport. Facilitati camere: internet gratuit, seif, aer conditionat, uscator de par, oglinda cosmetica cu lupa, cabina de dus, lampa de citit la noptiera si birou, minibar, control individual al temperaturii, TV cablu digital cu peste 92 de canale, linie telefonica cu acces national gratuit, acces hotelier cu cartele magnetice, detector de incendiu. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
internet gratuit, seif, aer conditionat, uscator de par, oglinda cosmetica cu lupa, cabina de dus, lampa de citit la noptiera si birou, minibar, control individual al temperaturii, TV cablu digital cu peste 92 de canale, linie telefonica cu acces national gratuit, acces hotelier cu cartele magnetice, detector de incendiu.
Descriere facilitati:
restaurant, bar, sala de conferinte, room service gratuit, acces zilnic la principalele ziare locale si nationale, inchirieri de jocuri distractive (rummy, table, sah), incarcarea, descarcarea si transportul bagajelor, trezirea clientilor la ora solicitata, aparat de lustruit pantofi, pat suplimentar si tarc pentru copii la cerere, rent-a-car, servicii de curierat, servicii de business center si secretariat, servicii de spalatorie si calcatorie, servicii de transport aeroport - hotel - aeroport.
Locatie:
Hotelul Capitolina este situat in centrul oraşului Cluj-Napoca, la 700 de metri de Piata Unirii si orasul vechi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.