Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capitol


Descriere

Hotelul este situat in imediata apropiere a Hotelului Capitolina***, in centrul municipiului Cluj-Napoca, pe str. Neagra nr. 9, strada paralela cu strada Victor Babes. La cateva minute de mers pe jos se afla principalele institutii publice, banci, principalele spitale si clinici, Teatru National, Catedrala Arhiepiscopala Ortodoxa, Piata Unirii, Catedrala Sf. Mihail, statuia lui Avram Iancu si Matei Corvin, Primaria, Prefectura, Gradina Botanica, etc. Hotelul este situat central si in zona rezidentiala, beneficiind astfel de acces facil, multa verdeata si multa liniste. Hotelul este situat in interiorul curtii de la nr. 9, fiind ferit de zgomotele si traficul strazii Victor Babes. Hotel Capitol*** pune la dispozitia dvs un numar de 20 camere: 5 camere single, 7 camere cu 2 paturi si 8 camere cu pat matrimonial. Toate camerele fiind dotate cu facilitatile necesare unui sejur agreabil.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.