Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasata intr-un cadru natural de exceptie, la confluenta dintre salbaticia naturii si civilizatie, Pensiunea-restaurant Gentiana*** va ofera posibilitatea sa petreceti clipe de neuitat, beneficiind de o ospitalitate calda specifica zonei.

Pensiunea se afla in localitatea Bradet, Mun. Sacele, Jud. Brasov, intre Mun Brasov(17km) si Loc Cheia(28km), la doar 100m de Dn1A.

Este structurata pe doua nivele cu 18 camere, 44 locuri de cazare asezate in felul urmator : la etajul 1 sunt 6 camere duble twin (2 paturi), 2 camere matrimoniale (1 pat dublu), si 4camere quad (1 matrimoniala si 1 suprapus), iar la mansarda 6 camere duble twin. Fiecare camera dispune de grup sanitar propriu, si televizor conectat la antena satelit.
La parter, restaurantul nostru cu o capacitate maxima de 200 de locuri va pune la dispozitie o bogata oferta gastronomica pentru organizarea de nunti, botezuri sau alte evenimente festive, iar barul aflat in incinta acestuia este gata sa satisfaca cele mai rafinate gusturi.
Pentru desfasurarea unor activitati de genul simpozioanelor, sau manifestari cultural-stiintifice, pensiunea va pune la dispozitie o sala de conferinta cu o capacitate de 30 de locuri.

De asemenea unitatea dispune de o parcare proprie la capacitatea pensiunii, ce confera siguranta, o sala de jocuri aflata la dispozitia turistilor nostri, plimbari cu ponei, foisor in curte pentru petreceri private, si o terasa cu o priveliste superba dotata cu Lcd.
Pentru clipe de relaxare va invitam la o sedinta de sauna.

Servicii (contracost sau gratuite): transport auto, masa de ping-pong, Tv in living, Atv, parcare, sauna, terasa, foisor in curte, living, sala de mese, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte.
Facilitati camere: baie cu cada, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.