Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

Cavnic, Romania

Hotelul Roata este gazda dumneavoastra ideala in orice anotimp oferindu-va confort si intimitate aproape de natura Linistea si verdeata care-l inconjoara fac din el o destinatie superba pentru turismul de agrement si cel de afaceri

Cavnic, Romania

Hotel Superski Cavnic 3 ofera cele mai inalte standarde de confort chiar la baza domeniului schiabil Superski Roata la locul de pornire al telescaunului Roata 1 si ofera cazare in 26 de camereRestaurantul hotelului serveste zilnic un mic dejun tip b . . .

Cavnic, Romania

Apartament cu 1 dormitor capacitate maxima 2 adulti2 copii Acest apartament are o suprafata totala de 50 m2 Dispune de un dormitor Garsoniera 70 euro 80 euro 100 euro Apartament cu 2 dormitoare 120 euro 140 euro 160 euro Tip camera Pretapartament4 n . . .

Cavnic, Romania

Vilele SuperSki sunt situate la 150m distanta de partia de ski Roata 1 si Roata 3 Exista o camera de depozitare a echipamentelor de ski situata la baza partiei Roata 1 astfel ca accesul la partii sa fie cat mai usorUnitatea pune la dispozitie 4 vileV . . .