Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Mosului (Cartisoara)


DescriereAmplasare:


Pensiunea Casa Mosului se gaseste in localitatea Cârioara care este situat în vecintatea Munilor Fgraului, pe malul pârâului Cârioara, la sud de oseaua naional Sibiu-Braov. Cartisoara se afl pe itinerariul oselei DN7C care traverseaz Munii Fgraului.


Dotari si facilitati:


Capacitatea pensiunii este de 11 locuri. Pensiunea este structuratã astfel:


· Parter


· Mansardã


Parterul este compus din :


· living, spatiu pentru luat masa si lounge dotat cu semineu cu focar deschis, TV-cablu, internet wireless, CD/DVD-player


· bucãtãrie complet utilata


· 2 bãi


Spaiul livingului este armonios împãrit, semineul cu focar deschis i scara din buteni care urcã la mansardã reprezentând elemente cu greutate, care creazã o ambianã primitoare.


Elementul rustic predominã în design-ul interior fãra a fi însã din abundenã. Obiectele rustice au o valoare istoricã realã i sunt fãcute manual de cãtre un meteugar înzestrat.


Bucãtãria este complet utilatã: aragaz, cuptor cu microunde, cafetier, frigider, mas de lucru, vesel, prãjitor pâine.Mansarda este alcãtuitã din 5 camere: 2 camere matrimoniale, 2 camere cu 2 paturi si 1 camera cu 3 locuri.


Fiecare camerã este dotatã cu baie proprie.Lenjeria de pat din puf de gasca.


Trei dintre camere au balcon spre curtea interioarã cu o vedere deosebitã spre munii Fãgãra.


Toate camerele sunt dotate cu lcd / cablu-tv / internet wireless.Partea de la intrare este pavatã cu piatrã de râu i faciliteazã parcarea a 5 maini. Curtea este plinã de verdeaa si pomi fructiferi : meri, peri, pruni, cirei, nuci, plante i flori deosebite, toate fiind întreinute cu apa rãcoroasã de la fântâna din curte. Curtea are o suprafaã de 1100 mp.


Aerul curat specific zonei te îndeamnã sã foloseti foiorul i barbeque-ul de afarã, sã-i faci somnul de amiazã în hamac, sã citeti o carte sau sã stai la o poveste cu prietenii pe terasã.


In Pensiunea Casa Mosului nu se fumeaza dar se poate fuma in afara pensiunii pe terasa.Posibilitati de agrement


In sezonul cald:


· Calarie


· Plimbari cu trasura


· Plimbãri cu bicicletele


· Drumetii montane


· Pescuit


In sezonul rece - zapada esteprezenta 6 luni din an in zona de munte:


· Ski - zona excelenta pentru ski de tura


· Snowboarding


· Sanie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.