Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kokett

   Str Nicolae Iorga 5, Campulung Muscel 115100, Campulung Muscel Vezi locatia pe harta


Descriere

Pensiunea Kokett este situat in Campulung Muscel, un oras de munte situat pe DN73, intre Pitesti si Brasov, pe valea Raului Targului.

Facilitati hotel: restaurant, terasa, sala de mese, bar, spatiu de nefumatori, receptie disponibila 24/24, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, sali de conferinta si petreceri, serviciu de calcat imbracaminte, internet wifi gratuit, parcare gratuita.

Facilitati camere: aer conditionat, internet in camera, minibar, articole de toaleta, uscator de par, prosoape de baie, halat de baie, room service, televizor LCD/plasma.

Servicii masa

Facilitati copii

Descriere camere:
aer conditionat, internet in camera, minibar, articole de toaleta, uscator de par, prosoape de baie, halat de baie, room service, televizor LCD/plasma.

Descriere facilitati:
restaurant, terasa, sala de mese, bar, spatiu de nefumatori, receptie disponibila 24/24, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, sali de conferinta si petreceri, serviciu de calcat imbracaminte, internet wifi gratuit, parcare gratuita.

Locatie:
Pensiunea Kokett este situat in Campulung Muscel, un oras de munte situat pe DN73, intre Pitesti si Brasov, pe valea Raului Targului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
Air conditioning
Minibar
Hairdryer
Conference room
Cable/Satellite TV
Room service
Free wireless internet
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Ironing service
Soundproof rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.