Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Hotelier Eden

   Campulung Moldovenesc


Descriere

Hotel Eden se afla pe DN 17/ E 576, in municipiul Campulung Moldovenesc, la poalele masivului Rarau, la o altitudine de 630m, la 2km de centrul orasului si la 5km de Psrtia de ski Rarau. Facilitati hotel: restaurant, terasa, sala de conferinte, salon de evenimente, salon de mic dejun, receptie 24/24, centru Spa, piscina interioara, sauna, salina, jacuzzi, centru de masaj si infrumusetare, plaja, bowling, tenis de masa, parcare, internet wi-fi gratuit. Hotel Eden dispune de 76 locuri: 2 camere single hotel 3*, 4 camere duble (twin) hotel 3*, 9 camere duble (twin) hotel 3* superior - modernizate in luna mai 2016, 7 camere triple hotel 3* superior, modernizate in luna mai 2016, 2 apartamente hotel 3* superior, 2 camere (4 pers.), modernizate in luna mai 2016, 8 bungalow-uri. Facilitati camere: TV prin cablu, telefon, internet wireless, minibar, incalzire centrala, baie proprie cu cabina de dus sau cada cu hidromasaj, uscator de par. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
TV prin cablu, telefon, internet wireless, minibar, incalzire centrala, baie proprie cu cabina de dus sau cada cu hidromasaj, uscator de par.
Descriere facilitati:
restaurant, terasa, sala de conferinte, salon de evenimente, salon de mic dejun, receptie 24/24, centru Spa, piscina interioara, sauna, salina, jacuzzi, centru de masaj si infrumusetare, plaja, bowling, tenis de masa, parcare, internet wi-fi gratuit. Hotel Eden dispune de 76 locuri: 2 camere single hotel 3*, 4 camere duble (twin) hotel 3*, 9 camere duble (twin) hotel 3* superior - modernizate in luna mai 2016, 7 camere triple hotel 3* superior, modernizate in luna mai 2016, 2 apartamente hotel 3* superior, 2 camere (4 pers.), modernizate in luna mai 2016, 8 bungalow-uri.
Locatie:
Hotel Eden se afla pe DN 17/ E 576, in municipiul Campulung Moldovenesc, la poalele masivului Rarau, la o altitudine de 630m, la 2km de centrul orasului si la 5km de Psrtia de ski Rarau.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.