Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Romaneasca

   Calimanesticaciulata


Descriere

Complexul Turistic Casa Romaneasca este situat la iesirea din defileul vaii Oltului. Facilitati hotel: camerele sunt dispuse in 2 corpuri de caldire (A si B): 33 camere duble twin, 7 camere duble cu pat matrimonial si 5 apartamente, 5 parcari proprii, 2 piscine (acoperita si exterioara cu apa termala), 2 saune (umeda si uscata), sala de conferinte de 90 de locuri si un restaurant-crama de aproximativ 220 locuri. Facilitati camere: baie proprie cu dus, articole de igiena si mini-frigidere.
Complexul Turistic Casa Romaneasca este situat la iesirea din defileul vaii Oltului. Facilitati hotel: camerele sunt dispuse in 2 corpuri de caldire (A si B): 33 camere duble twin, 7 camere duble cu pat matrimonial si 5 apartamente, 5 parcari proprii, 2 piscine (acoperita si exterioara cu apa termala), 2 saune (umeda si uscata), sala de conferinte de 90 de locuri si un restaurant de aproximativ 220 locuri. Facilitati camere: baie proprie cu dus, articole de igiena si mini-frigidere.
Descriere camere:
baie proprie cu dus, articole de igiena si mini-frigidere
Descriere facilitati:
5 parcari proprii, 2 piscine (acoperita si exterioara cu apa termala), 2 saune (umeda si uscata), sala de conferinte de 90 de locuri si un restaurant-crama de aproximativ 220 locuri Pastrarea obiectelor de valoare in seif securizat Serviciu de mesagerie (in/out pentru clientii cazati) Pastrarea obiectelor pierdute/uitate in camere Servicii hoteliere CU PLATA: Spalare si calcare lenjerie Servicii de telefonie locale/interurbane/internationale Minibar cu produse specifice Comercializarea de produse de stricta necesitate (cosmetice, papuci, pasta de dinti, etc) Room service Jocuri distractive si de societate
Locatie:
Complexul Turistic Casa Romaneasca este situat la iesirea din defileul vaii Oltului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.