Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vatra Boiereasca CMP


Descriere

CONACUL
Pe vremuri, in centrul marilor sate, se afla conacul, resedinta boierilor, mari proprietari de pmant. Asa este si la noi, conacul sade impuntor si vegheaz restul Vetrei, dar si imprejurimile mioritice ale zonei impdurite.
Asa c dac vrei s simti cum s-a trit odinioar si s te bucuri de confortul boieresc, trebuie s te hodinesti mcar cateva zile in una dintre cele 6 odi sau 2 apartamente, dispuse pe dou etaje, pe lang care vei mai descoperi o sal de evenimente generoas, dar si o buctrie echipat cu toate cele de trebuint unui buctar iscusit.
De la ferestrele odilor vei fi rspltit cu o priveliste de vis asupra pdurii ce inconjoar falnic Vatra, iar de pe verand vei putea sedea intr-un leagn si privi iazul si csutele traditionale.


Dintre facilittile odilor conacului amintim:
- Pat dublu (apartamentele mai au si cate o canapea extensibil, iar la nevoie, se pot aduga paturi suplimentare pentru copii)
- Baie proprie cu dus si articole de toalet
- Aer conditionat, TV
- Minibar
- Halat de baie, prosoape, papuci de schimb
- Balcon (pentru odile duble de la primul etaj)
- Priveliste spre pdure si/sau spre iaz
Capacitatea maxim de cazare a conacului este de 20 adulti.



CSUCTELE TRADICTIONALE
Locatia este una cu adevrat special, mai ales datorit celor patru csute traditionale aduse tocmai de la Straja, Brodina si Arbore, ca s Iti incante privirea si s te poti bucura de ele, dup cum au fcut-o mai demult, si strmosii nostri.
In interiorul lor vei gsi atmosfera cald a vietii simple, autentic bucovinene, dar cu o not modern pentru relaxare maxim, cum ar fi: electricitate, inclzire, ap si bi interioare
Trei din cele 4 csute au fiecare cate 3 odi cu cate 2 paturi twin fiecare, dispuse pe 2 etaje (una la parter si dou la mansard), 2 bi - cate una pe fiecare etaj, precum si o camer in care se poate servi masa. In camera de la parter cei mici se vor putea bucura de un somn odihnitor pe lejanc (patul de pe sob).
Csutele nu au TV si nici WIFI.
Capacitatea de cazare a unei csute este de 4 adulti si 2 copii sau 6 adulti.
In cele 3 odi din a patra csut elementele traditionale se imbin cu cele moderne, fiind dispuse pe 2 etaje (una la parter si dou la mansard). La parter mai este si o camer de zi cu semineu, frigider si espressor in care v puteti retrage pentru cateva momente de relaxare.
Fiecare camer dispune de baie proprie si TV.
Nici aceast csut nu dispune de WiFi.

BUCATELE
Locuri de luat masa avem. Si in restaurantul conacului (cu o capacitate de pan la 60 locuri si cu posibilitatea de extindere pe teras), si in csute, dar si pe pontonul sau in foisorul Vetrei. Oriunde veti dori s gustati preparatele noastre, v spunem doar c toat hrana este natural, materia prim fiind de la ferma noastr proprie cu animlute din apropierea Sucevei.
Avem si o bcnie (denumit Bcnia Boiereasc) in Suceava cu preparate traditionale afumate realizate in carmangeria noastr. Acolo le marinm, le tinem la maturat, le condimentm cu mixuri de condimente naturale, fr E-uri, aditivi sau conservanti nocivi. La final le afumm cu rumegus de cires si fum de la lemne de fag in afumtoarea noastr.
Se ofera trei variante de mese respectiv: mic dejun inclus, demipensiune (mic dejun si cin) sau mas in regim pensiune complet (mic dejun, pranz si cin).
Gtim traditional, mancare doar pentru oaspetii care se cazeaz, bucate pregtite zilnic pentru acestia, fr s folosim congelate, ci doar materie prim proaspt de la ferma proprie. Din acest motiv, dar si pentru a reduce risipa de alimente, avem nevoie s stim inainte s te cazezi la noi ce tip de mese vei servi (sau mcar pentru prima zi de cazare).
Despre alte beneficii in timpul sederii:
- intimitate (Vatra este situat intr-un loc retras, spre pdure);
- plimbri prin grdina generoas a Vetrei sau drumetii prin pdurea ce o inconjoar;
- de-ti place s pescuiesti, pontonul de pe iaz este locul perfect unde s te relaxezi si s practici si hobby-ul preferat;
- in vecintate avem si o stan de la care te poti aproviziona cu specialitti lactate, sau poti incerca vestitul balmos, mancare specific a zone;
- plimbare cu cruta (in limita disponibilittii) ;
- loc de joac exterior pentru copii;
- fire pit (contra cost);
- ciubr exterior cu ap dulce si srat si saun lipoveneasc exterioar;
- foisorul din pdure pentru relaxare ;

Si despre lucruri mai... tehnice :)
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Fumatul este interzis AZn incint. Avem zone speciale destinate fumtorilor.
Copiii de orice varst sunt bineveniti. Cei sub 7 ani pot dormi gratuit impreun cu priniii, in paturile disponibile. Pentru copiii intre 7-14 ani se achita 50% din valoarea noptii de cazare, iar pentru cei peste 14 ani se achit integral. La cerere, se poate aduga un pat suplimentar in camerele duble, contra cost.

Sauna si ciubrul
Ciubrul cu ap srat poate suporta actiuni periodice de golire, igienizare, in acele zile nefiind disponibil (minim 2 zile). Aceste operatiuni se fac in functie de starea apei din ciubr.
Din ratiuni ecologice, sauna se porneste doar la cerere si pentru minim 2 persoane.
Saunele sunt recunoscute ca un obicei sntos pentru organism, cu efecte benefice atAet la nivel fizic, cat si mental. Efectul imediat este relaxarea si ameliorarea stresului, iar pe termen lung practica saunei intreste sistemul imunitar, imbuntteate sistemul circulator si elimin toxinele. Pentru rezultate eficiente, sesiunile de saun sunt recomandate in sesiuni de 15 minute, care sunt alternate cu un dus rece.
Pe lang efectul linistitor, sauna lipoveneasc uscat are si un efect terapeutic deoarece ajut la eliminarea toxinelor si la arderea caloriilor, sustinand circulatia sangelui.
Nu este recomandat persoanelor cu hipertensiune sau probleme cardiace.
Informatii utile:
Accesul la zona SPA se face doar in halat de baie, costum de baie si slapi. In camer se gsesc halate de baie pentru adulti si prosoape, iar copii primesc doar prosoape. Prosoapele folosite se las in vestiar, in cosul de rufe.
Tariful de acces la zona SPA este de 250 lei pentru minim 2 persoane, fiecare persoan In plus (adulti si copii peste 14 ani) trebuind s achite 25 lei. Copiii pan in 14 ani beneficiaz de gratuitate.
Daca se doreste schimbarea halatului de baie, se percepe o taxa de 10 lei/ halat.
Este interzis accesul cu alimente si buturi din exterior.
Este strict interzis accesul in zona SPA a persoanelor cu afectiuni dermatologice sau boli transmisibile.
Este interzis folosirea in zona SPA a dispozitivelor electronice de fumat.

Temperatur ciubr cu ap srat: 38-40 grade Celsius
Folosirea ciubului si a saunelor se face pe propria rspundere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.