Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Magic Club 4*


Descriere

Tarif persoana in camera dubla cu mic dejun :1449 lei

Magic Club 4*
Magic Club din Bușteni oferă o curte cu 2 foișoare și facilități de grătar, precum și acces la saună și la cada cu hidromasaj, la un cost suplimentar. La proprietate există, de asemenea facilități de biliard, darts, karaoke și tenis de masă.
Camerele de la Magic Club sunt spațioase și au TV cu ecran plat, birou, minibar și baie. Unele au balcon cu vedere la munte, iar accesul la conexiunea WiFi și parcarea sunt disponibile gratuit.
Restaurantul oferă preparate românești, pe care oaspeții le pot savura pe terasa cu vedere la Munții Caraiman de la Magic Club. Aceștia își pot începe dimineață cu un mic dejun à la carte, oferit la un cost suplimentar.
Drumul national se află la 150 de metri, iar la gara cea mai apropiată se ajunge pe jos în 6 minute. Cea mai apropiată stație de telecabină se află la 2 km, iar Castelul Peleș este situat la 10 minute de mers cu mașina. În Brașov se ajunge cu mașina în 40 de minute.

Servicii incluse:
-cazare 3 nopti cu mic dejun
-cina festiva de Revelion
-brunch
-cina de Carnaval 01.01.2019


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.