Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Blend Mountain Villa


Descriere

Villa, pune la dispozitia oaspetilor facilitatea de self check-in. Fiecare oaspete care efectueaza o rezervare, va primi in ziua check-in-ului informatiile de care are nevoie cu codul de acces.
- Parcare 4 locuri, 2 in curte, 2 la poarta;
- Self check-in;
- Ciubar;
- Bucatarie complet utilata;
- Bai comune cu dus;
- Frigider, Plita electrica;
- Internet WIFI gratuit;
- Incalzire reglabila;
- Masina de spalat rufe; Masina de spalat vase;
- Expresor manual; Cuptor cu microunde.




5 camere ideale pentru tine si familia ta, sau pentru tine si prietenii tai. Cu o suprafata de 15 mp, camerele sunt mobilate cu paturi matrimoniale de 160 x 200 si dulap pentru haine. Fiecare camera a fost vopsita diferit tocmai pentru a oferi o experienta diferita.
- Camera Blue - amplasata la parter;
- Camera Green - amplasata la etaj dispune de balcon;
- Camera Blue Marine - amplasata la etaj dispune de balcon;
- Camera Gray - amplasata la etaj dispune de balcon;
- Camera Red - amplasata la etaj dispune de balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.