Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Stil Old Town


Descriere

Stil Old Town este o locatie unica in Bucuresti prin amplasarea si caracteristicile sale arhitecturale.Accesul in cladire se face prin Strada Gabroveni, inscrisa in 2010 pe Lista monumentelor istorice din Municipiu Bucuresti. Istoria acestei strazi dateaz de la sfarsitul secolului al XIX-lea. Denumirea strzii se trage de la numele orasului Gabrovo din Bulgaria, oras recunoscut in trecut pentru productia de cutite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.