Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. DOWNTOWN VICTORIA Apartments


Descriere

Locatia Victoria Central Apartments din strada Occidentului, nr 41, Sector 1 prezinta o cladire de 4 etaje cu 11 garsoniere si 11 apartamente mobilate si utilate complet. La parter se afla receptia, restaurant si mini market, ambele Kosher care sunt o entitate separata de noi. Cladirea se afla in centrul Bucurestiului, pozitionata in proximitate de centre comerciale si mijloace de transport ( Mega Image 200m, restaurante 60-250 m, RATB Buzesti 40m, Tramvai Piata Buzesti 150m, Metrou Piata Victoriei sau Gara de N 7-10 min mers pe jos).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.