Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare: situat in Piata Mihail Kogalniceanu .

Ultima stea ce s-a alaturat lantului hotelier TH este Hotel Venezia, un hotel cu stil si eleganta situat in Piata Mihail Kogalniceanu in apropiere de Hotel Trianon.
Eleganta hotelului va intampina toate asteptarile dumneavoastra, insa trebuie sa vedeti ca sa puteti crede. Prin urmare sunteti invitati la Hotel Venezia pentru a trai experienta unui sejur foarte placut.
Cele 50 de camere ale acestei frumoase locatii sunt atent mobilate si echipate cu aer conditionat, acces la internet, telefon cu linie internationala directa, mini-bar, satelit si cablu TV, uscator de par, oglinda pentru machiaj si sala de baie (cu dus sau cada).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.