Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Unique Bucharest construit in 2006, dar up-gradat si redecorat in fiecare an, reprezinta mereu un suflu nou pe piata turistica si hoteliera din Bucuresti. Beneficiind de un design modern si avangardist, turistii pot fi siguri ca hotelul confera o imagine noua ideii de turism de relaxare sau de afaceri in Bucuresti.

Hotel Unique Bucharest este situat central, in Piata Romana, la doar cateva minute de toate obiectivele turistice si de afaceri din Bucuresti. Centrul istoric, turistic, financiar, economic si politic al Bucurestiului se afla chiar aici! Hotelul Unique este un hotel modernist, punand la dispozitia clientilor dotari de 4 stele. Turistii care aleg sa se cazeze in capitala Romaniei vor beneficia de dotari si servicii de calitate la nivel international.

Pozitia sa ultracentrala, dar si serviciile garantate de managementul bazat pe experienta in domeniu, ce se preocupa indeaproape de fiecare client, sunt ideale atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru turistii care vin sa viziteze Bucharest City. Indrazniti si sunati pentru a rezerva cazare la cel mai bun pret in centrul Bucurestiului.
Fiind oaspetele Hotelului Unique, turistul se simte de la inceput special prin modul in care este intampinat si tratat de personalul hotelului in ambianta calda si moderna desenata special pentru confort si relaxare.


Abordare Noua Anti - Coronavirus


Sanatatea Oaspetillor si a Echipei noastre este pe primul plan in Noua Abordare ANTI-COVIT-19
Folosim studiile stiintifice si toate recomandarile Ministerului Sanatatii si ale OMS pentru a oferi clientilor cea mai buna siguranta si confort:
Sterilizam cu Lampi UV-C Germicidale cu Ozon toate spatiile comune si toate camerele
Dezinfectam si igienizam folosind substante performante Virucide avizate.
Investim in siguranta sanatatii oaspetilor folosind cele mai noi descope

riri dar si cele mai sigure.

Avem proceduri monitorizate si le respectam pentru imbunatatirea perpetuaa a gradului de siguranta si a calitatii serviciilor si nu precupetim nici un effort in a va face sa va simtiti mai bine decat acasa.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.