Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rin Airport (Otopeni)


Descriere

Hotelul RIN Airport se afla la doar 20 de metri de Water Park Otopeni si ofera serviciul gratuit de transfer la fiecare ora de la/la Aeroportul International Bucuresti. Pana la sfarsitul verii, oaspetii beneficiaza de acces gratuit la Water Park Otopeni, in functie de conditiile meteorologice.
Camerele au aer conditionat si Wi-Fi gratuit. Hotelul pune la dispozitie 2 restaurante si 2 baruri.
Facilitatile de Spa oferite de hotel includ piscina, cada cu hidromasaj si sauna. Proprietatea are centru de fitness. Oaspetii Hotelului RIN Airport beneficiaza de reducere de 50% la taxa de intrare la clubul de sanatate.
Centrul orasului Bucuresti se afla la 15 km de proprietate. Aeroportul International Bucuresti este la 1 km de RIN Aiport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.