Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Minerva beneficiaza de o amplasare privilegiata in centrul orasului Bucuresti, la 300 m de Piata Romana si de Piata Victoriei. Oaspetii au la dispozitie Wi-Fi gratuit.
Camerele de 4 stele au aer conditionat si sunt decorate intr-un stil modern, in tonuri naturale. Toate sunt dotate cu TV prin cablu, minibar, seif si cheie electronica.
Hotelul Minerva gazduieste cunoscutul restaurant chinezesc Nan Jing, situat la parter, iar oaspeLLii se bucura de o reducere de 10% pe durata sejurului. Barul din holul hotelului are o atmosfera placuta si serveste o varietate de bauturi calde, bauturi alcoolice si nealcoolice, precum si gustari.
Oaspetii pot utiliza gratuit centrul Spa al Hotelului Minerva. Serviciile de masaj si tratamentele sunt disponibile la costuri suplimentare. Zona Spa include o sala de fitness cu echipamente cardio si de forta, o cada cu hidromasaj, precum si saune umede si uscate.
Hotelul Minerva este situat la 3 minute de mers pe jos de popularul bulevard comercial Calea Victoriei. Autobuzul 300 are statie chiar in fata hotelului. Parcul Kiseleff si Muzeul de Arta se afla la 700 m. Centrul de expozitii RomExpo se gaseste la 2,5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.