Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lido by Phoenicia


Descriere

Situat in centrul orasului Bucuresti, Lido by Phoenicia este un hotel istoric ce dateaza din 1930, fiind proiectat de celebrul arhitect Ernest Doneaud. Proprietatea are o arhitectura ce reflecta curentul modernist interbelic, cu elemente art deco. Se afla pe bulevardul cochet Magheru, la mai putin de 1 km de centrul vechi si la 200 m de Ateneul Roman. In intreaga proprietate este disponibil Wi-Fi gratuit.
Camerele Hotelului Lido by Phoenicia sunt spatioase, izolate fonic si mobilate luxos. Toate beneficiaza de aer conditionat. Fiecare este prevazuta cu birou, TV cu ecran plat, minibar si facilitati pentru prepararea de cafea si ceai. Camerele au o baie privata cu dua si articole de toaleta gratuite, iar unele includ si o zona de relaxare. Toate camerele sunt dotate cu sifonier si au un decor ce imbina aerul modern al prezentului cu eleganta Bucurestiului interbelic.
La proprietate veti gasi o terasa si un restaurant a la carte unde puteti savura mancaruri delicioase din bucataria internationala. Restaurantul serveste in fiecare dimineata un mic dejun tip bufet cu optiuni continentale si vegetariene. Exista si un bar-braserie care ofera diverse preparate culinare si bauturi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.