Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Tulip Times


Descriere

Standarde internationale, specific local... Datorita inclinatiei catre nevoile clientilor, totul se desfasoara intr-o maniera profesionista. Personalul Hotelului Golden Tulip Times este astfel gazda perfecta, cu o atitudine pozitiva, orientata catre necesitatile clientului. Hotelul Golden Tulip Times ofera servicii complete atat in sfera turismului de business cat si pentru cei ce viziteaza orasul: cazare, centru de conferinte, restaurant, cafe, club, business corner, parcare gratuita.
Hotel Golden Tulip este situat in inima Bucurestiului, usor accesibil datorita celor doua strazi principale, Calea Victoriei si Bulevardul Dacia. Aeroportul International Henri Coanda este situat la 10 km distanta fata de hotel. Facilitati Hotel Hotelul Golden Tulip se afla la mica distanta de bulevardele principale, centrele comerciale, barurile si restaurantele si de atractiile culturale. Locatia ofera un numar total de 70 de camere structurate in camere Single si Duble Standard, Superior si DeLuxe. Hotelul Golden Tulip are 4 sali de conferinta, de marimi diferite, putand primi intre 20 si 80 de invitati. Restaurantul, cu 80 de locuri capacitate, este situat la mezanin, cafe barul se afla la parter iar clubul la etajele 10 si 11. Tot la parterul hotelului se mai afla si business corner-ul. Facilitati Camere Toate cele 70 de camere ale hotelului au fost amenajate dupa conceptul biroului de acasa. Camerele Single standard au o suprafata de 24 - 26 mp si dispun de conexiune wireless, aer conditionat, safe, linie telefonica directa, tv cablu, mini-bar, ferestre securizate, fie de calcat si masa - la cerere. Accesul se face pe baza de card magnetic. Baile sunt dotate cu dus si uscator de par. Camerele Duble Standard au 25 - 35 mp suprafata. Facilitatile sunt similare cu cele pentru camerele Single Standard. Baile sunt dotate cu dus sau cada si uscator de par. Camerele Superior au 32 - 35 mp suprafata, au pat matrimonial si zona de living. Aceste spatii pot fi ocupate de 1 - 3 adulti. Baile sunt dotate cu cada, uscator de par, casca de dus, pila de unghii, perie de par, masina de ras, pasta de dinti si periuta. Masa - Mic Dejun La restaurantul hotelului se servesc de la micul dejun - bufet suedez, pana la pranz si cina, a la carte. Taxa de oras este inclusa in tariful camerei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.