Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Diplomat, o locatie noua de 4* aflata in zona rezidentiala din nordul Bucurestiului, este cea mai buna alegere pentru turismul de business cat si pentru cei care dorec sa viziteze orasul. Standardul ridicat asigura confortul turistilor 24 ore/ zi, intr-o atmosfera relaxanta si stilata. Sala de conferinta de inalta clasa, putand primi pana la 200 de persoane, este locatia perfecta orice eveniment corporate sau privat. Acesta este locul ieal pentru ideplinirea planurilor de afaceri.

Hotelul Diplomat a fost deschis in iulie 2005, fiind situat la 15 minute de Aeroportul International `Henri Coanda`.

Facilitati Hotel
Hotelul Diplomat este locatia ideala pentru turistii in tranzit si echipajele liniilor aeriene. In acelasi timp, distanta nu prea mare de centrul orasului il recomanda ca pe o alegere potrivita pentru intalniri de afaceri si relaxare. Amplasat langa centrul expozitional `Romexpo` si `World Trade Center`, hotelul este ideal pentru participantii si vizitatorii sositi la targuri si expozitii.
Hotelul are 39 de camere dispuse pe 3 etaje, astfel: 23 camere Double, 10 camere cu doua paturi si 6 Apartamente.

Facilitati Camere
Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, telefon, conectare directa la internet, cablu tv, minibar.

Masa - Mic Dejun
Restaurantul Diplomat ofera turistilor o bucatarie internationala in care se remarca meniul asiatic.

Taxa de oras este inclusa in tariful camerei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.