Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Comfort Suites


Descriere

Hotelul Relax - Comfort Suites este locul ideal de cazare in Bucuresti.... Camere Single foarte confortabile, paturi king size, min baruri, safe, tv si bai cu jacuzzi, sunt o parte din facilitatile pe care aceasta locatie le ofera. Fiecare camera Single este luxos amenajata, cu fotolii confortabile, oferind standarde inalte la preturi accesibile, combinand avantajele unui hotel cu intimitatea unui apartament.
Hotelul Relax Comfort Suites este situat in centrul Bucurestiului, langa Sala Dalles si Banca ING, in apropierea Pietei Universitatii, langa Teatrul National, la cateva minute de muzee si magazine. Facilitati Hotel Locatia dispune de spatii de cazare in Apartamente si camere Single. Hotelul pune la dispozitie transport de la si catre aeroport, 24 de ore pe zi. Facilitati Camere Camerele Single Standard, Large si cele cu jacuzzi au pat matrimonial, mini bar, aer conditionat, tv, acces la Internet. Balconul are vedere spre bulevard. Apartamentele sunt alcatuite din living si dormitor cu pat matrimonial si sunt dotate cu mini bar, aer conditionat, tv, acces la Internet, telefon. Balconul are vedere spre bulevard. Masa - Mic Dejun Restaurantul La Fufu ofera o mare varietate de mancaruri. Taxa locala este inclusa in tarife.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.