Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caro Club


Descriere

Hotel Caro este o afacere de familie - si suntem mandri de asta! Am creat un domeniu unic, care asteapta sa fie explorat, pana cand devine parte din povestea fiecarui oaspete. Situat in cea mai verde zona a Bucurestiului, Caro imbina istoria locala si atitudinea inovatoare. Reputatia dobandita il plaseaza in randul celor mai elegante hoteluri din capitala, ca spatiu in care legenda urbana se impleteste perfect cu designul contemporan.De la arhitectura cu iz istoric, la primirea calduroasa tipic romaneasca, punem accentul pe confort si experiente memorabile. Stilul arhitectural dateaza din interbelic, iar fatada cladirii Caro este cea originala, ridicaa in anul 1930. In perioada comunista, pe locul Hotelului Caro functiona o fabrica de glucoza, care de altfel a dat si numele strazii din apropiere. Am ales sa pastram amprenta industriala in design, in accentele-surpriza si chiar in denumirile locurilor de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.