Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Casa Capsa este amplasat in centrul istoric al orasului, pe Bulevardul Calea Victoriei. Turistii pot ajunge foarte usor, pornind de la hotel, in toate zonele de interes ale Bucurestiului.

Facilitati Hotel
Hotelul Casa Capsa a fost infiintat in anul 1886 de catre Grigore Capsa, fiind considerat la vremea respectiva unul dintre cele mai luxoase hoteluri la nivel mondial. In 2003 hotelul se redeschide. Printre personalitatile care au semnat in cartea de oaspeti se numara Imparatii Wilhelm I si Wilhelm al II-lea ai Germaniei, Imparatul Franz Josef I, Tarul Alexandru al II-lea, Tarul Boris, Regele Carol I si Regina Elisabeta, Regele Ferdinand si Regina Maria, Regele Carol al II-lea si Regina Elisabeta, Regele Mihai si Ana De Bourbon Parma, Regele George si Regina Elisabeta ai Greciei.
Hotelul dispune de 2 Apartamente, 8 camere Single si 50 Garsoniere. Casa Capsa pune la dispozitie o gama larga de servicii pentru petreceri, conferinte, congrese, simpozioane si seminarii. In acest scop sunt disponibile Blue Conference Rooms, cu capacitati intre 40 - 90 de locuri.

Facilitati Camere
Camerele sunt dotate cu baie cu cada sau dus, tv cablu, telefon, minibar, aer conditionat si acces la internet.

Masa - Mic Dejun
Restaurantul hotelului este cunoscut inca de la deschiderea hotelului pentru meniurile traditionale cat si internationale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.