Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capital Plaza


Descriere

Hotelul Capital Plaza este situat ideal in Bucuresti, intre Piata Victoriei si zona plina de viata Dorobanti. Proprietatea ofera camere elegante si preparate culinare rafinate.
Camerele elegante reprezinta un refugiu confortabil dupa o zi lunga de afaceri sau de vizitare a obiectivelor turistice din Bucuresti.
In intregul hotel se ofera acces Wi-Fi gratuit

Kubler Kaffee poarta numele fostului loc de intalnire preferat de elita intelectuala si personajele boeme locale, fiind o versiune moderna a cafenelelor din Bucuresti de la inceputul secolului al XX-lea. Localul are un design practic, subliniat de lampile sferice aflate deasupra fiecarei mese.

In fiecare dimineata, hotelul ofera un mic dejun tip bufet. Restaurantul 1880 al Hotelului Capital Plaza serveste preparate din bucataria mediteraneana, inclusiv fructe de mare delicioase, prezentate intr-un mod estetic. Somelierul va poate oferi recomandari din lista vasta de vinuri disponibile.

Hotelul Capital Plaza ofera parcare privata contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.