Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sat de Vacanta Fratii Jderi

   Sat Pascoaia 123, Brezoi, Brezoi


Descriere

Satul de vacanta Fratii Jderi este localizat in nordul judetului Valcea pe valea Lotrului la confluenta cu paraul Păscoaia, este înconjurat de pante muntoase împădurite și de cursuri de apă la aproximativ 500 m altitudine.

Falicitati sat de vacanta: dispune de 1 vilă cu 7 camere duble, 7 cabane cu 18 camere duble, 2 colibe suspendate, restaurant (50 locuri), bar, sala de conferinte (50 locuri), centru SPA, sala de sport - DOJO (parchet si tatami), piscine descoperite, templu in aer liber pentru foc de tabara, terasa in aer liber, parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.