Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradisul Acvatic


Descriere

Complexul Paradisul Acvatic si-a deschis portile in 23 iulie 2007 la Brasov, iar aici puteti gasi, iarna sau vara, piscine moderne, acoperite sau in aer liber, tobogane cu apa, un SPA de cel mai inalt nivel, dar si terenuri de tenis si fotbal acoperite, un hotel si o terasa.
Complexul se extinde pe 6,5 ha si are o capacitate lejera de 2000 de cutii de valori si vestiare pentru a lasa in siguranta hainele si obiectele clientilor.

Complexul Paradisul Acvatic si Hotelul Alinalex se afla la 9 minute de centrul istoric si comercial al Brasovului.

Facilitati Complex
Complexul ofera 7 piscine, tobogane cu apa, dusuri rustice, gheizer, hidromasaj, dus cervical, jacuzzi, cascade, aqua-gym, sala fitness, sauna finlandeza, bio-sauna, grota, sauna umeda, baie de picioare, Zapada, solarii, masaj, salon cosmetica, salon relaxare. Pentru copii exista bazine speciale si loc de joaca.

Facilitati Hotel
Hotelul ofera cazare in 23 de camere Duble cu pat matrimonial. La parterul hotelului se afla receptia cu seif pentru clienti, barul iar locatia are o sala de conferinta cu capacitate de 60 de locuri, dotata cu videoproiector, ecran de proiectie si acces internet prin cablu si wireless. Sunt disponibile parcare supravegheata, room service, spalatorie, rent a car, rezervari pentru bilete teatru si spectacole, informatii si rezervari pentru mijloace de transport, business centre.

Facilitati Camere
Camerele au suprafata de 45 mp fiecare si sunt dotate cu mini bar, seif, TV prin cablu, telefon, acces Internet si baie dotata cu uscator de par.

Masa - Mic Dejun
Restaurantul complexului are o suprafata de 1000 mp si ofera deasemenea bar si terasa. Meniul include salate, grill, paste, inghetata, sucuri naturale, cocktail-uri, etc.

Clientii hotelului beneficiaza de o gratuitate de 3 ore/persoana/zi in cel mai mare complex de agrement acoperit cu piscine din Romania (situat la 30 m de hotel).



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.