Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Oferind un restaurant, Hotelul Lux Divina se afla in Brasov, la 10 minute de centrul orasului si la doar 1 minut de mers cu masina de centrul comercial Coresi Shopping Resort. La proprietate exista acces gratuit la internet WiFi si parcare privata gratuita.Un loc e mai mult decat un spatiu. E o experienta. Acesta e ideea ce defineste camerele si ospitalitatea Lux Divina. Am imbinat materiale de cea mai buna calitate cu tehnologii de ultima ora. Am cautat combinatii de culori perfect integrate si am lucrat alaturi de Uniq Interiors pentru a gasi solutia unui spatiu primitor si functional.
Cele doua corpuri de hotel, Dacia si Parc, ofera un numar de 55 de spatii de cazare alcatuite din 50 camere duble, 4 camere single si un apartament. Fiecare spatiu dispune de conexiune wi-fi gratuita, televiziune prin cablu, aer conditionat si ofera loc de parcare gratuit, monitorizat. Mic-dejunul, pranzul sau cina sunt pregatite de bucatarii nostri si stim ca avem una dintre cele mai bune echipe de bucatari din Brasov. Suntem atenti la fiecare detaliu si putem oferi la cerere servicii suplimentare. Trebuie doar sa iti doresti.
Facilitati:Toate camerele si suitele au aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou, minibar si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite.
De asemenea, Hotelul Lux Divina asigura o receptie cu program nonstop, o terasa si un bar. Sunt disponibile si sali de conferinte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.