Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Alinalex este situat la 10 minute de centrul istoric si comercial al Brasovului, la iesirea spre Targu Mures. Facilitati hotel: restaurant - in cadrul Aqualand, salon de mic dejun, terasa, cafe-bar, acces persoane cu dizabilitat, spatiu amenajat pentru fumatori, parcare supravegheata, receptie deschisa non stop, camere pentru nefumatori, lift, camera de bagaje. Hotelul are o capacitate de 23 camere, fiecare avand suprafaţa de 45 mp. Toate camerele au pat matrimionial, cu dimensiunea de 2x2 metri, ce pot fi in regim de „double” sau „single. La doar 20 de metri departare, aqualand-ul Paradisul Acvatic este deschis 365 de zile/an pentru cei ce cauta relaxare, sport si distractie. Cu o capacitate de 2000 de persoane, aqualand-ul dispune de 6 piscine interioare si 2 piscine in aer liber, tobogane cu apa, saune, jacuzzi, grota de relaxare, sala de fitness, teren de fotbal acoperit, teren de volei pe nisip, restaurant si terase. Facilitati camere: aer conditionat, televizor, seif, minibar, telefon, paturi suplimentare disponibile la cerere, baile sunt prevazute cu cada, bideu, uscator de par, priza pentru aparat de ras, acces internet prin cablu si WI-FI. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
aer conditionat, televizor, seif, minibar, telefon, paturi suplimentare disponibile la cerere, baile sunt prevazute cu cada, bideu, uscator de par, priza pentru aparat de ras, acces internet prin cablu si WI-FI.
Descriere facilitati:
restaurant - in cadrul Aqualand, salon de mic dejun, terasa, cafe-bar, acces persoane cu dizabilitat, spatiu amenajat pentru fumatori, parcare supravegheata, receptie deschisa non stop, camere pentru nefumatori, lift, camera de bagaje. Hotelul are o capacitate de 23 camere, fiecare avand suprafaţa de 45 mp. Toate camerele au pat matrimionial, cu dimensiunea de 2x2 metri, ce pot fi in regim de „double” sau „single. La doar 20 de metri departare, aqualand-ul Paradisul Acvatic este deschis 365 de zile/an pentru cei ce cauta relaxare, sport si distractie. Cu o capacitate de 2000 de persoane, aqualand-ul dispune de 6 piscine interioare si 2 piscine in aer liber, tobogane cu apa, saune, jacuzzi, grota de relaxare, sala de fitness, teren de fotbal acoperit, teren de volei pe nisip, restaurant si terase.
Locatie:
Hotel Alinalex este situat la 10 minute de centrul istoric si comercial al Brasovului, la iesirea spre Targu Mures.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.