Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Belvedere este situat in centrul municipiului Braila in imediata apropiere a Primariei, pe faleza Dunarii, langa esplanada cu fantani arteziene. Facilitati Hotel Hotelul a fost construit intre anii 1984 - 1986. Hotelul Belvedere ofera spatii de cazare in 52 de camere: 39 camere Double, 10 camere cu pat matrimonial si 3 Apartamente, ce se intind pe 4 etaje. La parter se afla restaurantul hotelului ce are o capacitate de 130 de locuri si dispune de o terasa cu vedere la Dunare. La demisol este amplasat un bar de zi, afara este terasa de vara ce are 80 de locuri. Hotelul detine si o sala de conferinte de 90 de locuri si 2 saloane private de 10-20 de locuri. Facilitati Camere Toate camerele au climatizare, acces pe baza de cartela, mobilier modern si elegant, baie cu cada. Masa - Mic Dejun Bucataria Hotelului Belvedere este una dintre cele mai bune din Braila, meniul satisface toate gusturile prin specialitati din bucataria traditionala romanesca ca si prin retete celebre din bucataria internationala. Taxa de oras este inclusa in tariful de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.