Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Povestea noastra a inceput acum cativa ani cu Casa Mamei cand am deschis larg usile pentru toti cei care au dorit sa aiba parte de o zi, sau mai multe petrecute in liniste, inconjurati de natura si frumos.

Apoi a venit dorinta de a valorifica zestrea bunicii si sa o facem cunoscuta cat mai mult si astfel a aparut Casa Bunicii. Am impletit modernul cu traditia si a rezultat casa traditionala din Maramures imbunatatita: toate camerele poarta amprenta muncii bunicii: covoarele, peretarele, traista si cergade pe pat.
Dispunem de 11 camere, in doua unitati de cazare:
  • Casa Mamei 5 camere cu baie comuna,
  • Casa Bunicii 6 camere cu baie proprie.
Toate camerele au TV, WI-FI, prosoape. Sala de mese, foisor, gratar, curte cu o gradina mare, parcare, ferma de animale sunt doar cateva din facilitatile pe care le avem si le punem la dispoziaia oaspetilor nostri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.