Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dragut Point South


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Bodrum, la 45 km de aeroport si la 20 km de centrul orasului. Plaja privata a hotelului este la 20 m distanta. Unitatile de cazare sunt moderne si dotate cu aer conditionat, televizor, uscator de par si minibar. Restaurantul hotelului serveste o varietate de preparate locale si internationale in stil bufet. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. In centrul SPA turistii pot avea parte de servicii de masaj, sauna si baie turceasca.

Localizare
Hotelul se afla la 20 de km de centrul orasului Bodrum si 45 km fata de aeroportul Milas-Bodrum. Plaja privata a hotelului se afla la 20m departare.

Facilitati camera
Camerele sunt echipate cu aer conditionat, balcon cu vedere la mare, Tv-satelit cu ecran plat, frigider, seif, grup sanitar propriu cu uscator de par.

Facilitati hotel
Oferind o zonă de plajă privată pe malul mării de Bahcelievler District în Turgutreis, Dragut Point South oferă o piscină în aer liber, sală de gimnastică, baie turcească și o saună, parcare. Masaju și centrul spa sunt facilități oferite la un cost suplimentar. Oaspeții pot beneficia de biroul de concierge la fața locului și Wi-Fi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.