Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Baris Suite

Descriere

Tarifele includ:

- Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

- Cazare si masa conform hotel;

- Insotitor de grup;

- Asistenta turistica pe perioada sejurului.


Tarifele nu includ:

- Bilet Ferry-boat 10 €/pers (copil 0-6.99 ani gratuit, copil 7-11.99 ani achita 6 euro/pers ) – se achita la autocar;

- Asigurare Travel (medicala+storno) - RECOMANDATA;

- Taxele de intrare la obiectivele turistice ;

- Alte taxe si cheltuieli personale ;

- Programele optionale pe perioada sejurului.


Situat la mică distanță pe jos de plaja Kadınlar, acest hotel oferă o piscină în aer liber echipată cu șezlonguri și umbrele de soare. Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiționat. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit atât în camere, cât şi în zonele publice.

Camerele de la Baris Suite Hotel au un televizor, o zonă de relaxare cu canapea și un balcon. Includ de asemenea o chicinetă cu minifrigider, fierbător electric și masă cu 2 scaune. Baia este dotată cu duș, toaletă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Micul dejun zilnic este servit sub formă de bufet. Restaurantul cu grădină și pubul de pe acoperiș oferă la prânz și cină preparate à la carte. În plus, oaspeții pot savura o băutură pe terasă, admirând apusul soarelui. La mai puțin de 5 minute de mers pe jos se găsesc diverse restaurante, magazine și cafenele.

La Hotelul Baris Suite puteți juca tenis de masă, table și rummy. În plus, aveți la dispoziție servicii de închirieri de mașini și biciclete. De asemenea, proprietatea organizează la un cost suplimentar excursii la numeroase atracții, printre care orașul antic Efes sau satul Şirince.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.