Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BATIHAN BEACH RESORT & SPA


Descriere

www.batihanbeachresort.com

Localizare:
Hotelul Batihan Beach 4* este situat la 75 km de aeroportul Izmir , la 150 km de aeroportul din Bodrum (BJV) si la 7 km de centrul orasului Kusadasi, pe malul marii.
Cladirea "Main Building" a fost construita in anul 1989, cladirea "New" in anul 2010, are o suprafata totala de 25 000 mp, iar ultima renovare a fost efectuata in anul 2010.
Hotelul Batihan Beach 4* dispune de un teritoriu extins cu vegetatie, bucatarie de calitate si camere amenajate modest. Recomandat familiilor.

Facilitati:
Hotelul Batihan Beach 4* ofera oaspetilor sai un restaurant principal, 2 restaurante a la carte (international si turcesc - cu rezervare, contra cost), 4 baruri, 3 piscine exterioare, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie si sala de conferinte (100 persoane).
Gratuit: baie turceasca, sauna (conform programului), sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, baschet, mini-fotbal, teren de tenis cu suprafata dura (ziua), inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa, darts, program de animatie, discoteca (intrarea) si internet Wi-Fi (in lobby).
Contra cost: masaj, biliard, lectii de tenis, darts, internet-cafe, windsurfing cu licenta), sporturi nautice si lectii de diving.
Copii: 2 piscine, loc de joaca, mini-club (4-7 ani) si bona (contra cost).

Cazare:
Hotelul Batihan Beach 4* este compus dintr-o cladire principala "Main Building" cu 6 nivele si cladirea "New" cu 8 nivele . Are un total de 338 camere:
- 92 camere standard cu sea view, 94 camere cu land view , 3 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 3 pers., 17 mp);
- 25 family room (au 2 camere cu usa separatoare , max. 4+1 pers., 42 mp);
- 16 dublex family
- 37 camere select standard
- 57 select family room (2 camere cu usa separatoare ).
- 11 select pool family (2 camere cu usa separatoare, cu acces direct la piscina)
- 3 camere delux suite (2 camere cu usa separatoare, terasa large cu jacuzzi )
Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, minibar (gol), seif (contra cost), pardoseala - gresie, balcon, room service (contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei si a prosoapelor se face de 3 ori pe saptamana.

Servicii:
All inclusive: Mic dejun, mic dejun intarziat, pranz, cina si cina tarzie - in sistem bufet deschis in restaurantul principal
Gustari intre mese - restaurantul Kumsal
Inghetata intre 12:00-24:00
In restaurantul Sunset a la carte pe plaja - cina este contra cost
Baruri - Snack Bar, Lobby Bar, Sunset Bar pe plaja, Disco bar
Bauturile locale alcoolice si non-alcoolice sunt gratuite. Bauturile de import, suscuri naturale si room service-ul sunt contra cost

Plaja: Plaja proprie, nisip. Bar pe plaja - contra cost. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele - gratuit. Prosoapele de plaja - contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.