Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMONIA HOLIDAY VILLAGE


Descriere

Tip masa: All Inclusive


Descriere: Armonia Holiday Village & Spa 5* ofera o panorama deosebita a coastei, plaja excelenta de nisip (a primit Blue Flag UNESCO) si este recomandat amatorilor de surfing (aici se desfasoara multe din concursurile si competitiile sportive de surf).

Localizare: este situat la 54 km de aeroportul orasului Bodrum, la 25 km de centrul orasului Bodrum, la 5 km de localitatea Turgutreis, pe malul marii.

Dotari camere: hotelul este compus din 9 cladiri cu 3 nivele: 381 standard room (2 camere pentru persoanele cu dizabilitati (max. 2 pers.); max. 3 pers., 20 mp); 48 large room cu o camera (max. 3+1 pers., 30 mp). Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, minibar (apa se suplimenteaza zilnic - gratuit), seif contra cost), pardoseala - gresie si balcon.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 2 restaurante a la carte (turcesc si pescaresc: cu rezervare, 1 masa/fiecare restaurant/sejur - gratuit), 5 baruri, 2 piscine exterioare, 3 tobogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie si 2 sali de conferinte (30-200 persoane), baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal (suprafata sintetica), teren de tenis cu suprafata din beton, nocturna terenului de tenis, tenis de masa, darts, mini-golf, program de animatie, muzica live (o data/saptamana), discoteca si internet Wi-Fi (pe spatiul exterior).

Facilitati copii: piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani).

Plaja: proprie de nisip si ponton.

Clasificare oficiala: 5*

Clasificarea tour operatorului: 5*

Web site: http://www.armoniabodrum.com/



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.