Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Vogue Bodrum

Descriere

Perioada:08.06.2019 - 15.06.2019
Tarif persoana in camera dubla garden view: 839euro


Hotel Vogue Bodrum 5*

Inconjurat de pini, Vogue Hotel Bodrum se afla la malul marii in golful Torba, pe un teren cu suprafata totala de 200.000 m² si pune la dispozitie piscine in aer liber, cu 20 tobogane de apa, facilitati de spa, groapa de nisip si parc de distractii pentru copii. Aceasta proprietate de 5 stele are 2 plaje, cu lungimea totala de 600 de metri. Hotelul ofera servicii ultra all inclusive si 2 debarcadere private.

Camerele decorate cu gust ale Hotelului Vogue au TV cu ecran plat, aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi de mare viteza, seif si minibar. Toate camerele pun la dispozitie balcon cu zona de relaxare. Unele camere ofera vedere la mare. Fiecare camera este dotata cu facilitati gratuite pentru prepararea de ceai si cafea.

Restaurantul principal serveste mic dejun, pranz si cina in stil bufet. Cele 4 restaurante a la carte ale hotelului ofera mancaruri alese din bucataria italiana, turceasca si din Orientul Indepartat, precum si fructe de mare. Proprietatea are patiserie. Puteti savura o gama de cocktailuri si sortimente de cafea la cele 11 baruri ale hotelului.

Cursuri de dans zumba si yoga sunt oferite la proprietate. Vogue Hotel Bodrum pune la dispozitie terenuri de fotbal, baschet si tenis. Puteti opta pentru tenis de masa, tir cu arcul, volei pe plaja, sporturi acvatice, bowling, scufundari si sala de jocuri. Vogue Bodrum ofera 4 sali de conferinte si banchet. Oaspetii tineri se pot bucura de activitati la clubul de copii PortAventura, de 5000 m². Acestia pot participa la o gama de ateliere profesionale si primesc un certificat.

Vogue Bodrum ofera o gama larga de facilitati de spa, cum ar fi baie turceasca, masaje din Orientul Indepartat, tratamente ayurvedice, cure naturale, tratamente estetice si saloane de coafura.

Tariful include:
-cazare 7 nopti cu tipul de masa ales
-transport avion cursa charter Tarom
-transfer standard aeroport - hotel - aeroport
-taxe de aeroport

Servicii neincluse:
-asigurarea medicala si storno
-intrarile la obiectivele turistice
-prealocare loc business ( include strict alocarea locului si catering business )


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.