Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complex Lostrita este situat la 18 km de Baia Mare, in mijlocul naturii, in apropiere de Barajul de Acumulare Firiza. Dotat cu o pastravarie proprie,complexul nostru pune la dispozitia clientilor, in restaurant sau in aer liber, pe terasa de langa bazine, o gama variata de preparate din pastrav proaspat.
Pastravariea s-a extins intre timp, avand capacitatea de a produce anual pana la 500.000 de bucati de pastrav. Aici se produc toate categoriile de pastrab curcubeu: de la stadiul de icre embrionate si puiet, pana la reproducatori de 8 ani. Pastravaria este proiectata pentru 15 tone de pastrav anual si este alimentata cu apa din raul Firiza.


Hotelul nostru va ofera 52 locuri de cazare dispuse in camere matrimoniale, camere cu 2 sau 3 paturi, dotate cu camere de baie proprii, toate camerele fiind amenajate cu stil si eleganta.
Bucataria restaurantului nostru se ramarca prin gustul fin al preparatelor, dar mai ales al pastravilor, specialistii nostri bucatari avand calitatea de-a se implica activ in satisfacerea si celor mai delicate pofte culinare ale acelora dintre dvs care ne viziteaza.


Cele 52 locuri de cazare sunt dispuse in 19 camere matrimoniale, 4 camere duble si 2 camere cu 3 paturi, toate acestea fiind dotate cu bai proprii si TV cu instalatie prin satelit.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.