Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coroana De Aur


Descriere

Hotelul Coroana de Aur este situat in zona centrala a orasului Bistrita. Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 250 de locur), terasa, sala de conferinte, seif la receptie, parcare pazita, procurarea de bilete pentru calea ferata si avion , transmiterea de mesaje prin telefax , schimb valutar, spalatorie, calcatorie, pastrare obiecte de valoare, receptie deschisa nonstop, ziare, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu handicap, lift, camera de bagaje. Hotelul dispune de 98 camere din care 64 sunt camere de 4* si 31 sunt camere de 3*. Facilitati camere: aer conditionat, minibar, TV, uscator de par, telefon cu acces international, wireless gratuit, baie cu cada, seif. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
aer conditionat, minibar, TV, uscator de par, telefon cu acces international, wireless gratuit, baie cu cada, seif.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 250 de locur), terasa, sala de conferinte, seif la receptie, parcare pazita, procurarea de bilete pentru calea ferata si avion , transmiterea de mesaje prin telefax , schimb valutar, spalatorie, calcatorie, pastrare obiecte de valoare, receptie deschisa nonstop, ziare, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu handicap, lift, camera de bagaje. Hotelul dispune de 98 camere din care 64 sunt camere de 4* si 31 sunt camere de 3*.
Locatie:
Hotelul Coroana de Aur este situat in zona centrala a orasului Bistrita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.