Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bassen Pension


Descriere

Amplasare Pensiunea Bassen este situata in statiunea Bazna, jud Sibiu. Facilitati Hotel Hotelul dispune de 5 camere cu pat matrimonial si 5 camere twin, sala de mese, sauna finlandeza in curte, minipiscina pe timp de vara, posibilitatea de acces la piscina complexului - se poate achita direct la complex sau la agentie. Facilitati Camere Camerele sunt dotate cu baie proprie si TV cablu. Alte Informatii Masa fisa cont in valoare de 60 lei/ zi/ persoana. Tratamentul se efectua in cadrul bazei de tratament a complexului Expro de luni pana vineri, tarif :60 lei/zi / persoana. Facilitati copii 2 - 6 ani platesc 30% din valoarea unui loc, fara pat suplimentar, mic dejun inclus 6 - 12 ani platesc 50% din valoarea unui loc, cu pat suplimentar si mic dejun inclus 12 - 16 ani platesc 70% din valoarea unui loc, cu pat suplimentar si mic dejun inclus

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.