Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Pensiune in stil german situata in statiunea Bazna, un loc ideal pentru cazare, intalniri sau tratament la preturi extrem de accesibile.

Dotari generale:
Restaurant, parcare proprie, loc de joaca pentru copii.
Alte informatii: In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix.

Tratament: 3 proceduri / zi ( L-V)

Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.
Pachetul se vinde cu minim pensiune completa.

Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS.(casa nationala) nu laarmata sau alte case de asigurari.
Unde sunt precizari ca tratamentul se plateste in toate zilele (luni -duminica), in cazul in care nu se face tratament la baza de tartament Sambata si Duminica aceste proceduri se repartizeaza in celelalte zile.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.