Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunrise Club 4*


Descriere



Sunrise Club, situat într-o zonă liniștită, între Ravda și orașul Nessebar, parte a Patrimonului Mondial UNESCO, la doar 500 de metri de plajă are 2 piscine în aer liber cu o secțiune pentru copii.

Toate apartamentele elegante ale Hotelului Sunrise Club Apart au aer condiţionat, TV prin cablu, chicinetă şi balcon. Acestea au, de asemenea, podea cu parchet și baie modernă.

La bistroul cu terasă, unde în fiecare dimineață oaspeții pot savura și micul dejun se oferă preparate de tip fast food gustoase şi cafea.

Fantasy Aqua Park se află la doar 200 de metri de Hotelul Sunrise Club Apart. În lunile iulie şi august oaspeții de la Sunrise Club cu sejururi mai lungi de 7 nopţi vor primi gratuit un bilet de intrare în parc, valabil pentru o jumătate de zi.

TARIFUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE IN TARIF:

– Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
-4 nopti de cazare cu Demipensiune bufet suedez;
-Cina Festiva de Revelion
– utilizarea gratuita a
saunei, baii de aburi, zona de relaxare, piscina, shuttle pana la skilift
-tur panoramic si pietonal in Sofia;
-vizita la Manastirea Rila;
– Insotitor de grup din partea agentiei.

– Asigurarea medicala;
– Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
– Alte servicii decat cele mentionate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.