Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Polaris Inn Aparthotel


Descriere

POLARIS INN APART-HOTEL Localizare: Apart-hotel Polaris Inn se afla la 1.8 km fata de centrul statiunii Bansko si la 250m de statia de telegondola. Cazare: Construit in 2008, 5 etaje, lift, 45 studiouri si apartamente. Studio (2 paturi normale + 1 pat suplimentar; max 3 adt), aprox. 28 mp – o camera cu pat dublu, patul supliemntar este un fotoliu extensibil. 1-apartament cu 1 dormitor (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare; max 4 adt), aprox. 64 mp – 1 dormitor cu pat dublu si o camera de zi cu o canapea dubla extensibila. 2-apartament cu 2 dormitoare (4 paturi normale + 2 paturi suplimentare; max 6 adt), aprox. 91 mp – 2 dormitoare si o camera de zi cu o canapea dubla extensibila. Toate unitatile de cazare au incalzire centrala, TV prin satelit, chicineta (frigider, cuptor cu microunde, fierbator), fier de clacat, baie cu cabina de dus. Masa: Mic dejun sau Demipensiune. Facilitati copii: Receptie, lobby bar, restaurant, depozitare pentru echipamentele de schi. Facilitati copii: Patuturi (la cerere, contra cost). Servicii gratuite: Depozitare echipament de schi. Servicii contra cost: Sauna, etc. Animale de companie: Nu sunt permise. Parcare: Parcare exterioara – locuri limitate, gratuita pentru oaspetii hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.