Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maria Antoaneta Residence 3*


Descriere

OFERTA REVELION 2019-2020: BANSKO, BULGARIA
Maria Antoaneta Residence 3*
Perioada: 29.12.2019-02.01.2020 (4 nopti)
Tarif: 259 Euro/ persoana/ sejur

Servicii incluse:
- 4 nopti de cazare in camera dubla promo cu demipensiune
- Cina de Revelion
- taxele de statiune

Early booking 20% inclus valabil pentru rezervare si plata integrala pana la 30.09.2019!

Reşedinţa Maria-Antoaneta se află în Bansko, pe malul unui râu, la numai 3 minute de mers pe jos de instalaţiile de schi locale şi de centrul comercial Bansko Mall. Proprietatea oferă o grădină mare cu o terasă şi o piscină sezonieră în aer liber.

Toate unităţile de cazare au baie privată şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele unităţi de cazare oferă o bucătărie sau o chicinetă, o cameră de zi şi un balcon. Majoritatea obiectelor de mobilier au nuanţe naturale de maro.

Puteţi savura micul dejun în zona de luat masa a reşedinţei Maria-Antoaneta, de unde puteţi admira vederea la râu şi la munţii din jur. Tariful cu demipensiune include cina. Puteţi găsi restaurante, magazine şi cafenele în centrul oraşului, la 700 de metri.

Oaspeţii au la dispoziţie atât parcare gratuită în aer liber, cât şi o parcare subterană disponibilă la un cost suplimentar. La cerere, se pot aranja servicii de transfer de la/la aeroport şi servicii de închiriere auto.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.