Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOLERITE HOTEL


Descriere

MOLERITE HOTEL 3* Descriere Hotel Hotelul Molerite 3* are arhitectura traditionala si spiritul statiunii Bansko, este localizat la o distanta de 1,5 km de Gondola si la 1,5 km ce centrul statiunii. A fost construit in anul 2006, renovat ultima data in anul 2014, are o singura cladire, 4 etaje, 1 lift, 23 de unitati de cazare Facilitati Hotelul Molerite 3* dispune de receptie, seifuri de inchiriat (contra cost), casa de schimb valutar, room service, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), restaurant, lobby bar, club de noapte, taverna, crama de vinuri, asistenta medicala. Copii: patut (la cerere), scaune inalte pentru copii in restaurant. Gratuit: vestiar pentru echipamentul de ski, transport pana la Gondola (intre orele 08:00-17:00, la un interval de 30 de minute), acces la sauna, fitness, baie de aburi. Contra cost: masaj, solar, hidromasaj etc. Animalele de companie nu sunt permise. Parcare: gratuit. Camere Hotelul Molerite 3 * dispune de urmatoarele tipuri de cazare: - Camera dubla (20-25 mp): (2 paturi nomale + 1 pat suplimentar, max. 3 adulti), cu 2 paturi separate, iar patul suplimentar este un pat pliant. Camerele au balcon, incalzire centrala, cablu TV, radio, telefon, mini bar sau mini frigider, Wi-Fi (gratuit), podea cu mocheta, baie cu cabina de dus, feon si halat de baie. - Suite (20 mp): (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare, max. 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii), un dormitor cu un pat dublu, iar in living este o canapea extensibila. Acestea au balcon, incalzire centrala, fierbator, cablu TV, telefon, mini bar sau mini frigider, acces la internet, podea cu mocheta, baie cu cabina de dus, feon si halat de baie. Masa: Demipensiune www.molerite.com
Hotelul este situat in Bansko.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.