Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND MONTANA APART-HOTEL


Descriere

GRAND MONTANA APART-HOTEL Descriere Hotel Apart-hotel Grand Montana 4* se afla la 500 m de Gondola si la 2 km de centrul statiunii Bansko. A fost construit in 2006, renovat in 2010, are o cladire cu 5 etaje, 1 lift. Facilitati Apart-hotel Grand Montana 4* are receptie si lobby, Wi-fi in zonele publice, restaurant, lobby bar, sala de conferinte (80 locuri). Copii: patuturi (la cerere, gratuit). Gratuit: baie de aburi, sauna, piscina interioara, transport la Gondola, acces Internet. Contra cost: fitness, jacuzzi, masaj, tenis de masa. Nu sunt acceptate animale de companie. Parcare: nu are. Camere Apart-hotel Grand Montana 4* are urmatoarele tipuri de camere: -studio (2 paturi normale si 1 pat suplimentar, max 3 adulti), suprafata 30 mp, o camera cu pat dublu, fotoliu extensibil. -apartamente cu 1 dormitor (2 paturi normale si 2 paturi suplimentare, max 4 adulti), suprafata 45 mp, 1 dormitor cu pat dublu sau 2 paturi si living cu o canapea extensibila. -apartamente cu 2 dormitoare (4 paturi normale si 2 paturi suplimentare, max 6 adulti), suprafata 70 mp, 2 dormitoare- unul cu pat dublu si celalat cu 2 paturi si living cu o canapea extensibila. Toate unitatile au incalzire centralizata, chicineta (frigider, cuptor cu microunde, tacamuri si vesela, fierbator, plita, aspirator, masa si fier de calcat), TV, acces internet, parchet sau gresie, baie cu dus si feon. Masa Mic dejun sau demipensiune. Cina este meniu fix.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.