Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAMILY HOTEL LAZUR


Descriere

FAMILY HOTEL LAZUR 3* Localizare Family Hotel Lazur este situat la 400 de metri de statia de telegondola si la 1 km de centrul satiunii Bansko. A fost construit in 2005, renovat in 2012, detin 3 etaje, fara lift . 14 camere. Cazare: Hotelul are facilitati gratuite de sauna si ofera, de asemenea, tratamente de masaj la un cost suplimentar. Camerele duble ( 2 paturi normale si un pat suplimentar, maxim 3 pesroane) au balcon, telefon, cablu TV, mini frigider sau mini bar, Wi-Fi, baie cu dus. Masa: mic dejun. Facilitati: Hotel Family Lazue are urmatoarele facilitati: receptie, Wi Fi in zona receptiei, camera pentru depozitarea echipamentului pentru schi, camera pentru servirea micului dejun, restaurant a- la-carte in stil traditional. Copii: patuturi (la cerere), scaune inalte pentru copii in restaurant (la cerere). Gratuit: accesul la sauna si Wi-Fi Animalele de companie nu sunt permise. Parcare: nu este disponibila.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.