Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cu o arhitectura moderna, un climat favorabil si o localizare intr-o zona linistita si curata, hotelul Selena se preteaza perfect unei vacante de odihna si relaxare, oaspetii sai intorcandu-se aici an de an.Facilitati camere
Turistii vor fi cazati in 46 camere duble spatioase si 4 apartamente cu 2 camere, toate fiind dotate cu baie proprie cu articole de toaleta, TV, aer conditionat, telefon, frigider, fier de calcat, uscator de par, seif, internet.

Facilitati hotel
Hotelul este dotat cu pe parcare proprie nepazita, piscina exterioara, centru spa cu sauna si baie de aburi, centru medical, mese de tenis. Restaurantul serveste atat preparate specific locale, cat si internationale.

Localizare
Este situat in cea mai curata parte a statiunii Sunny Beach, la 250 metri de plaja deloc aglomerata, bucurandu-se de un climat deosebit, o combinatie intre aerul de munte si briza marii, care are ca efect tratarea multor probleme respiratorii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de conferinta
Restaurant
Camere nefumatori
AC ( aer conditionat )

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.